Aanpak

Daar wij niet tevreden zijn over de kwaliteit zorg die in Midden- en Zuid-Limburg geleverd wordt aan mensen met een normale tot hoge begaafdheid met ASS hebben wij besloten om zelf het heft in handen te nemen met betrekking tot de specifieke zorg voor deze doelgroep. Vertrouwen


Wij vinden het belangrijk te kijken naar de cliënt in zijn totaliteit en de vorm waarin zijn autisme verweven is met zijn karakter en levenservaringen. Doordat wij in eerste instantie observeren en vragen stellen hopen wij een persoonlijke aanpak te vinden die bij de cliënt past.


Dit doen wij met alle betrokkenen samen, te denken aan: ouders, broers, zussen, eventueel school werk. Deze denken mee in een aanpak en worden hier ook intensief bij betrokken. Een voortdurende terugkoppeling naar de betrokkenen vinden wij dan ook erg belangrijk. 


Ook eerlijkheid is iets waar wij voor willen staan. Mochten wij zaken wijzigen waarvan u vindt dat deze fout dreigen te gaan of wanneer u andere inzichten heeft over onze aanpak: u kunt het ons te allen tijde doorgeven. Iedere cliënt heeft het recht op een passende begeleiding, en zowel zijn persoonlijke visie als die van zijn/haar naaste betrokkenen stellen wij op prijs.